مقالات

اگه عروسی نگیریم چه می‌شود؟

اگه عروسی نگیریم چه می‌شود؟

این موضوع که عروسی بگیریم یا نه؟ یکی از سوال‌ها و چالش‌هایی است که ممکن است بسیاری از زوج‌های جوان با آن روبرو شوند. در مقابل سوال اگر عروسی نگیریم چه می‌شود؟ هم، یکی از دغدغه‌های دیگری است که ممکن است ذهن عروس و داماد را درگیر کند. برخی مواقع ممکن است فقط یک نفر به برگزاری مراسم عروسی تمایل داشته باشد. به طور کلی ممکن است اختلاف نظرهای زیادی در این زمینه وجود داشته باشد که در ادامه به بررسی این موضوع می‌پردازیم.

اهمیت برگزار کردن جشن عروسی؛ اگه عروسی نگیریم چه می‌شود؟

یکی از سوالات مهمی که هنگام ازدواج عروس و داماد پیش می‌آید، این است که اگر عروسی نگیریم چه می‌شود؟ به طور کلی باید بگوییم که مراسم عروسی یکی از اتفاقات خوشایندی است که می‌تواند در زندگی هر شخصی بیفتد، این مراسم از قدیم الایام برگزار می‌شده است و در طول این دوره‌ها برخی از افراد به عروسی گرفتن تمایل داشته‌اند و برخی دیگر هم تمایل نداشته‌اند. اما آیا برگزار کردن جشن عروسی اهمیت دارد یا نه؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که برگزاری مراسم عروسی یا فراهم سازی تشریفات عروسی دارای مزایا و معایبی است که عروس و داماد می‌توانند با سنجیدن آن‌ها، بهترین تصمیم را بگیرند.

اهمیت برگزار کردن جشن عروسی

یکی از کارکردهایی که برگزاری مراسم عروسی دارد، چشم و هم چشمی است و بسیاری از افراد به خاطر همین موضوع مراسم عروس را برگزار می‌کنند. مراسم عروسی به خاطر این که می‌تواند یک شب خاطره انگیز باشد، توسط بسیاری از افراد برگزار می‌شود. از طرفی دیگر برگزاری این مراسم همراه با هزینه‌هایی است که این هزینه‌ها با توجه به شرایط مختلف کم و زیاد می‌شوند. یکی از مزیت‌هایی که عروسی گرفتن دارد، این است که رد و بدل کردن هدایا از طرف اقوام عروس و داماد به این زوج عزیز، باعث ایجاد انسجام اجتماعی می‌شود.

همچنین بخوانید: آلبوم عکس عروسی / طراحی انواع آلبوم عکس لاکچری و خاص 2023

مزایای برگزاری مراسم عروسی

مسلماً برگزار کردن مراسم عروسی دارای یک سری مزیت‌هایی است که به خاطر این مزیت‌ها بسیاری از افراد ترغیب می‌شوند تا این مراسم را برگزار کنند. به عنوان مثال از جمله مزیت‌هایی که برگزاری مراسم عروسی دارد، این است که شخص جدید می‌تواند به اقوام طرف مقابل معرفی شود. برگزاری یک جشن شاد و همینطور انتقال دادن حس شادی به اقوام و مهمانان حاضر در جمع هم، از جمله مزایای دیگری است که برگزاری مراسم عروسی دارد. به دلیل اهمیتی که برگزاری مراسم عروسی دارد، بسیاری از اقوام که دیر به دیر هم را ملاقات می‌کنند، می‌توانند در این مراسم یکدیگر را ببینند و از دیدن هم خوشحال شوند.

مزایای برگزاری مراسم عروسی

 

معایب عروسی گرفتن

با تمام مزیت‌هایی که عروسی دارد، یک سری معایب هم با برگزاری این مراسم به وجود می‌آیند. بنابراین اگر هنوز بر این موضوع پافشاری دارید که اگر عروسی نگیریم چه می‌شود؟ ما خیال شما را از این بابت راحت‌تر می‌کنیم. البته قبل از بیان کردن معایب برگزاری مراسم عروسی، باید بگوییم که گرفتن این مراسم کاملاً به نظر شما بستگی دارد و اگر تمایل داشته باشید، می‌توانید این مراسم را به بهترین شکل برگزار کنید. اما در مورد معایب باید عنوان کنیم که همانطور که می‌دانید؛ عروسی گرفتن جزء مراسم‌های پرخرج و وقت گیر است.

همین‌طور بخوانید: برای عروسی چی بپوشیم؟ / 5 استایل ترند ۲۰۲۳

یعنی اگر شما بخواهید یک مراسم عروسی آبرومند و خوب برگزار کنید، باید هزینه‌های مختلفی را بپردازید. هزینه‌هایی مانند هزینه تالار پذیرایی و شام، فیلمبرداری و عکاسی و غیره، جزء هزینه‌هایی هستند که مراسم عروسی دارد. برگزاری مراسم پرخرج و در مقابل برگزاری مراسم کم خرج هم، معایبی را به همراه دارد. اگر عروس و داماد بخواهند مراسم پرهزینه و پر زرق و برقی را برگزار کنند، ممکن است با انتقاد اطرافیان مواجه شوند که انجام این کارها اسراف است. در مقابل برگزاری یک مراسم ساده هم، می‌تواند برای آن‌ها چالش‌هایی از جمله حرف مردم را به همراه داشته باشد.

برنامه‌های تعیین شده در مراسم عروسی هم، ممکن است به خوبی پیش نروند و همینطور کیفیت شام عروسی هم ممکن است در شب مراسم پایین بیاید. بنابراین تمامی این موارد را می‌توان جزء معایب برگزار کردن این مراسم به حساب آورد. یکی از نکات مهم این است که عروس و داماد اگر افراد بالغی باشند، می‌توانند بسنجند که با برگزار نکردن این مراسم در آینده پشیمان خواهند شد یا نه.

برنامه ریزی برای برگزاری عروسی

اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که قصد برگزاری مراسم عروسی را دارید، باید برای برگزاری مراسم خود به صورت هوشمندانه عمل کنید. برگزاری این مراسم ممکن است با چالش‌ها و نگرانی‌های زیادی همراه باشد، بنابراین باید در درجه اول آرامش خود را حفظ کنید. حفظ کردن آرامش به شما کمک می‌کند تا بتوانید به صورت بهتری کارهای خود را به پیش ببرید. توصیه می‌کنیم که برای برگزاری بهتر مراسم خود، حتماً از یک شخص برنامه‌ ریز کمک بگیرید تا بتواند برنامه‌ها را تنظیم کند. حتی ممکن است عروس و داماد انجام برخی از کارها را فراموش کنند و شخص برنامه ‌ریز می‌تواند به آن‌ها را یادآوری کند که چه کارهایی را باید انجام دهند.

برنامه ریزی برای برگزاری عروسی

در نظر گرفتن زمان هم، یکی از نکاتی است که برای برنامه ‌ریزی کردن مراسم عروسی دارای اهمیت است. اگر می‌خواهید به تنهایی تمام کارهای عروسی خود را انجام دهید، توصیه می‌کنیم که صبح خیلی زود از خواب بیدار شوید تا بتوانید به تمامی کارهایتان برسید. رفتن عروس به آرایشگاه و همینطور رفتن داماد به گلفروشی، از جمله کارهایی هستند که باید در روز عروسی انجام شوند. یکی از توصیه‌هایی که در این زمینه داریم، این است که بهتر است آرایشگاه عروس را در نزدیکی آتلیه انتخاب کنید تا اگر با ترافیک زیادی مواجه شدید، وقتتان زیاد هدر نرود.

توافق نداشتن عروس و داماد برای برگزاری مراسم عروسی در دوران کرونا

یکی از مشکلاتی که ممکن است بعد از ازدواج برای عروس و داماد پیش بیاید، این است که یک نفر از آن‌ها برای برگزاری مراسم عروسی تمایلی از خود نشان نمی‌دهد. همین اختلاف نظر باعث می‌شود تا بین آن‌ها بحث‌هایی سر بگیرد. بر اثر این اختلاف نظرها، ممکن است خانواده‌ها هم اختلاف پیدا کنند. به عنوان مثال یکی از مشکلاتی که برای برگزار نکردن مراسم عروسی وجود داشت، در دوران کرونا بود. در این گونه مواقع عروس و داماد باید به توافق برسند تا در صورت برگزار نکردن مراسم عروسی، حسرتی به دل آن‌ها و مخصوصاً به دل عروس نماند.

در این رابطه بخوانید: کارهای ممنوعه یک هفته قبل از عروسی

در دوران اوج بیماری کرونا با توجه به گفته‌هایی که مشاوران بیان کردند، بسیاری از عروس و دامادها در این مورد به اختلاف خوردند. برخی از افراد با برگزار نکردن مراسم عروسی در این دوران کنار نیامدند و مراسم خود را به بعد از اتمام این دوران موکول کردند. البته یکی از مزیت‌هایی که برگزار نشدن برخی از مراسم‌های عروسی در این دوران داشت، این بود که از به وجود آمدن بحث‌های خاله زنکی جلوگیری شد. فرهنگ سازی صحیح در حذف تجملات هم، یکی دیگر از مزیت‌هایی بود که دوران کرونا به همراه داشت. بنابراین این دوران با توجه به وجود آمدن یک سری اختلاف نظرها، مزیت‌هایی را هم به همراه داشت.

دلایل مهم برای برگزار نکردن عروسی یا برگزاری یک مراسم ساده

اگر بحث تجملات و زرق و برق را در نظر نگیریم، می‌توانیم در مورد برگزار نکردن عروسی یا برگزاری یک مراسم ساده صحبت کنیم. اگر تمایل به برگزاری عروسی ندارید که هیچ، ولی اگر دوست دارید مراسم عروسی را برگزار کنید، اما هزینه زیادی نکنید، ما به شما پیشنهاد برگزاری یک مراسم ساده را می‌دهیم. یکی از دلایل مهمی که برگزاری مراسم ساده دارد، این است که می‌توان از پرداخت بسیاری از هزینه‌ها از جمله هزینه تالار بزرگ، هزینه مهمانان زیاد، هزینه کارت دعوت زیاد و غیره جلوگیری کرد.

اگه عروسی نگیریم چه می‌شود؟

یکی دیگر از دلایل مهمی که می‌تواند افراد را ترغیب کند که یک مراسم عروسی ساده برگزار کنند، افزایش قدرت انتخاب برای تالار پذیرایی است. معمولا میزبانانی که مهمانان زیاد دارند، در زمینه انتخاب تالار با محدودیت‌های مواجه می‌شوند و به علت تعداد بالای مهمانان خود، نمی‌توانند هر تالاری را انتخاب کنند. اما زمانی که مراسم ساده باشد و تعداد مهمانان هم کم باشد، قدرت انتخاب میزبانان برای تالار افزایش پیدا می‌کند. برگزاری مراسم ساده باعث می‌شود تا میزبانان در طراحی دکوراسیون هم دچار دردسر نشوند.

همچنین بخوانید: خوشمزه ترین نوشیدنی های تشریفات عروسی

مراسم ساده میزهای کمتری دارد و بنابراین دکور کمتری هم لازم دارد و دیگر لازم نیست شما میزهای زیادی را از غذا و نوشیدنی پر کنید. دوری کردن از جمعیت غریبه و زیاد هم، یکی دیگر از دلایلی است که باعث می‌شود عروس و داماد به برگزاری یک مراسم ساده فکر کنند. اگر جزء کسانی هستید که به جمعیت شلوغ علاقه ندارید، پس بهترین گزینه برای برگزاری مراسم عروسی، دعوت کردن مهمانان کم است.

کلام آخر

همانطور که اشاره کردیم، هر شخصی برای برگزاری مراسم عروسی خود، برنامه‌هایی دارد. اما گاهی اوقات ممکن است شرایطی پیش بیاید که افراد به گرفتن عروسی فکر نکنند. در مقابل ممکن است با خود بگویند اگر عروسی نگیریم چه می‌شود؟ همین موضوع می‌تواند آن‌ها را سردرگم کند و همچنین باعث ایجاد مشکلاتی شود. با توجه به مطالبی که در این محتوا ارائه دادیم، عنوان کردیم که برگزاری مراسم عروسی دارای مزیت‌ها و معایبی است و همینطور برگزار نکردن آن هم مزایای و معایبی دارد که عروس و داماد می‌توانند تمامی جوانب را برای این دو کار بسنجند. در نهایت با در نظر گرفتن تمامی شرایط و جوانب، می‌توانند تصمیم نهایی را در زمینه گرفتن یا نگرفتن مراسم عروسی بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *